طرز تهیه سالاد گوشتی خارجی

طرز تهیه سالاد گوشتی خارجی

مثل من حتما خیلی هاتون به خوردن گوشت علاقه خاصی دارین و ترجیح میدن حتی اگه سالاد هم جلوتون بگذارن با گوشت آمیخته شده باشه. شایدم عده ای ترجیح میدن برای خوردن یه شام سبک از یه سالاد مقوی استفاده کنند که یه سیری نسبتا قابل قبولی بهشون دست بده. امروز طرز تهیه سالادگوشتی رو داریم امیدوارم که درست کنید و طعمش رو دوست داشته باشین.

 

مواد لازم سالاد گوشتی خارجی

  • سرکه بالزامیک ۳ /۱ پیمانه
  • آویشن خرد شده ۲ /۱ ۱ ق س
  • سس خردل 3/2 ق س
  • سیر رنده شده ۲ حبه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • گوشت استیکی ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • کاهو ۱ عدد
  • گوجه‌فرنگی ۲ عدد
  • گوجه‌فرنگی گیلاسی ۳۰۰ گرم

 

طرز تهیه سالاد گوشتی خارجی

یه ظرف متوسط بر میداریم و سرکه رو با آویشن و سس خردل و سیر و نمک و فلفل و یه کم روغن زیتون مخلوط میکنیم. تا ایجا سس سالادمون آماده شده.نصف سس ها رو داخل یه ظرف میریزیم و میگذاریم یخچال حالا میریم سراغ خود سالاد.

گوشت رو خرد میکنیم و با نصف سس ها که داشتیم کاملا مخلوط و آغشته میکنیم و حدود 4 ساعت داخل یخچال میگذاریم.

نیم ساعت قبل از آنکه استیک را سرخ کنید، آن را از یخچال بیرون بیارین و داخل ماهیتابه یا روی کباب پز اونا رو سرخ یا کباب بکنید.

پیاز و گوجه رو خلالی یا نواری خردش کنید و کاهو ها رو به اندازه ای که دوست دارید خردش کنید و گوجه گیلاسی ها رو از وسط نصفش کنید.

حالا پیاز و گوچه فرنگی ها رو روی سینی فر بچینین و روی اون روغن زیتون بریزیدو با دمای 180 درجه فارنهاید به مدت 5 الی 10 دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملا پیاز و گوجه هامون کباب بشه

رسیدیم به مرحله آخر، کاهو ها رو داخل یه ظرف مناسب میچینین و گوشت و پیاز و گوجه رو روی اون میچینین و با سس و گوجه گیلاسی ها تزیین میکنید.

نوش جان

برای ۲ نفر

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *