سالاد فارفاله مدیترانه ای

دوستای عزیزم سلام امیدوارم این چند روز تعطیلی بهتون خوش گذشته باشد و عزاداریاتون قبول باشه. امروز اومدیم با یه سالاد خوش طعم دیگه به نام سالاد فارفاله! فارفاله خمون ماکارونی هایی هستش که شبیه پروانس. و بزرگترین نوع ماکارونی همین مدله. فارفاله یه کلمه ایتالیاییه که معنیش پروانه هست.

خب نوبتی هم باشه بریم سراغ طرز تهیه این سالاد خوشمزه

 

مواد لازم سالاد فارفاله مدیترانه‌ای

  • پاستای دلخواه، ترجیحاً فارفاله: ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی خلال شده: ۱ عدد
  • ژامبون گوشت: ۲ الی ۳ برش
  • زیتون سبز بدون هسته: حدود ۲۰ عدد
  • نخود فرنگی پخته: ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای سبز:۱ عدد
  • آویشن: ½ قاشق چایخوری
  • پنیر گودا: ۵۰ گرم
  • پیاز قرمز خرد شده: ۱ عدد

 

مواد لازم برای سس سالاد فارفاله مدیترانه ای

  • روغن:۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه: ۱ قاشق چایخوری
  • آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد فارفاله مدیترانه ای

آب رو روی حرارت گاز میگذاریم و روغن و نمک رو بهش میزنید وقتی به جوش اومد پاستا رو بهش اضافه میکنید و بعد از چند دقیقه که نرم شد آبکش کنید تا خنک بشه.(یه کمی آب سرد میتونید اضافه کنید و بگذارید آبش از آبکش خارج بشه)

فلفل دلمه‌، گوجه، خیارشور و پپرونی رو ریز و نگینی خرد میکنید و با هم مخلوطش کنید و به ماکارونی ها اضافش کنید.

سپس روی آن سس فرانسوی به هر میزانی که دوست دارید بریزید و مخلوط کنید. (می‌توانید از سس مایونزهم استفاده کنید، ولی با سس فرانسوی خوشمزه‌تر می‌شه)

یک ساعت سالاد را در یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد بره.

نوش جان

برای 4 نفر

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *