سالاد باقالا و پنیر

قطعا هر کدام از ما علاوه بر سلامتی به فکر تناسب اندام هم هستیم. مسئله ای که حتی آرزوی بعضی از ماها شده که بتونیم چند کیلویی لاغر کنیم. کمی به برنامه غذاییمون که نگاه بکنیم متوجه میشیم که با زیاده روی توی استفاده از مواد پرکالری نتونستیم به آرزوی دیرنمون برسیم. شاید وقتشه که یه تصمیم جدی بگیریم و از موادی که شاید ظاهر پرحجمی ندارن و پرکالری هستند استفاده کنیم تا به نتیجه برسیم. سالاد ها از جمله وعده یا میان وعده هایی اند که پرحجم هستند اما پرکالری نیستند و با توجه به حجم زیاد احساس سیری به فرد دست میده.

 

مواد لازم سالاد باقلا و پنیر

 

  • باقالای ریز: 900گرم (پوست دوم آن نیز جدا شود).
  • روغن زیتون: 4قاشق سوپ خوری.
  • گوجه فرنگی: 175 گرم (هرکدام به 4قسمت تقسیم شود).
  • سیر: 4حبه (رنده شود).
  • پنیر فتا: 115 گرم (خرد شود).
  • شوید تازه خردشده: 3قاشق سوپ خوری.
  • زیتون ساده: 12عدد.
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی.
  • شوید تازه خردشده: مقداری برای تزیین.

 

طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر

1- باقالاها رو داخل قابلمه بریزید و با آب و نمک بگذارید بپزه. مراقب باشید لح نشند و بعدش اونا رو آبکش کنید.

2- داخل ماهیتابه روغن بریزید و گوجه وسیر رو بریزید و تفت بدید. اینقدری که رنگ گوجه هاتون عوض بشه. حالا پنیر رو بهش اضافه کنید تا با مواد فقط قاطی بشه. حالا موادمون رو از روی گاز برمیداریم و داخل ظرف سرومون با بقیه مواد یعی باقالا و شوید و زیتون مخلوطش میکنید. نمک و فلفلم که چاشنی همه غذاهامون هست رو بهش میزنید و مخلوطش کنید. بهتره شویدتون تازه باشه تا بوی اون رو تا آخر استشمام کنید. حالا میتونید اونو با نان به عنوان عصرانه یا حتی شام و یا برای بچه های گلتون برای صبحونه آماده کنید.

نوش جان

 

نکات سالادباری

  • می توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغزش رو جدا کنید.
  • برای آنکه این سالاد کمی ترش مزه بشه ، مقداری آبلیمو ترش هم بهش اضافه کنید.
  • با توجه به اینکه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا اونو بچشید. در صورتی که شور بود دیگر لازم نیست نمک اضافه کنید.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *